وب گیتاریست
- وب جاودر دفینه یابی بسیار پیش میاد که ما یک خمره پیدا میکنیم که داخل آن پر شده از خاکی که به رنگ خاکستر می باشد که بسیاری از حفاران بدلیل نداشتن اطلاعات آن را می ریزند و بسیاری دیگر نیز فکر می کنند که نشانه دفینه دیگر می باشد. در صورتی که به این صورت نیست .اون خاک می تواند خاک نقره باشد که به مرور زمان و ماندن در خاک به خاک نقره تبدیل شده است به همین دلیل در مطلب زیر توضیح مختصری در این خصوص میدم.
نقره که خود بر دو قسمت تقسیم میشود.
1- نقره ساده :
که از آن سکه و مجسمه های زیبا میساختند که اکثرآ با عیار بالا از آن استفاده میکردند و اصطلاحآ به آن نقره پنبه ای می گفتند.
2-نقره طلاشور :
که از آن بیشتر ظروف و مجسمه میساختند و به نقره چند خط طلا میزدند (عیار میکردند) که عمر نقره زیاد شود. شما میدانید که نقره وقتی به مدت طولانی بماند به صورت خاک نقره میشود و از بین میرود. نه اینکه ذات نقره از بین برود بلکه اکسید میشود و به صورت خاک نقره باقی میماند ولی نقره هائی که طلا شور میشدند بسیار سالمتر از نقره خالص باقی میماندند و به همین دلیل هست که کاهی اوقات در حفاری ها در خمر ها فقط خاک نقره یافت میشود.
سه جوش :
بعد از اینکه سختیهای هفت جوش نمایان شد و برای همه هنرمندان کار با آن مشکل بود آلیاژ سه جوش درست شد که کار با آن بسیار راحت تر از هفت جوش بود. این آلیاژ از ترکیب طلا ، نقره و مس ساخته میشود که قلم خوردن آن خیلی راحت تر از هفت جوش بود ولی باز هم از فلزات دیگر محکمتر و سخت تر است و یکی از دلائلی که نقره را طلا شور میکردند همین سختی آلیاژ هفت جوش و سه جوش بود.
خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: سکه نقره در گنج یابی،نقره طلاشور،خاک نقره