در گذشته بسیاری از دانشمندان من جمله ابوریحان و رازی و .... در دو جهت مختلف ، یکی به دنبال ساخت مواد و یا فرمولی برای جاودانگی و به تاخیر انداختن مرگ و دارویی شفا بخش برای بیماری ها و جهت دیگر ساخت مواد و یا فرمولی برای تغییر جنسیت و تبدیل فلزات به طلا بودند که به کار آنان کیمیا و به دانشمندان نیز کیمیاگر میگفتند . در پی همین اکتشافات و تحقیقات بود که رازی موفق به کشف الکل شد . البته این نوع تحقیقات در تمام دنیا و دانشمندان گذشته ، رایج بود و تلاشهای بسیاری صورت گرفت . به مجموع این تحقیقات و ... علوم غریبه می گویند که جز در موارد نادر که قابل اثبات از روش علوم شیمی و فیزیک هستند مابقی کذب محض است . مثل آدم کوتوله ها که فقط و فقط جهت افزایش رنکینگ گوگل است و بازدید بیشتر از سایت .

برای ساخت طلا از فلز مس ، پیشرفت هایی به دست آمد ولی از آنجا که باید شرایط خاصی را ایجاد میکردند به صرفه نبود و گاهی اوقات بیشتر از خود طلا هزینه میشد . برای مثال فلز مس بکار رفته در راکتور روسی ، در بخش هایی به طلا تبدیل شده بود ولی بسیار پر هزینه مینمود به همین دلیل کسی دنبال کیمیا یا تبدیل فلزات به طلا را نگرفت . 

در تمامی اعصار ( تاکید میکنم در تمامی اعصار ) هیچ دانشمندی در ساخت اکسیری که الان مد نظر ماست و برای جاودانگی و یا تاخیر مرگ و یا شفای بیماری ها و یا رویت دفینه ها و .... کاربرد دارد موفق نشد . با علوم کنونی نیز ، کسی موفق نخواهد شد . شاید در آینده با پیشرفت علوم ، بتوان به این هدف نایل آمد . در برخی کتب قدیمی و یا روایات و کتب تاریخی می بینیم که کشف اکسیر را به دانشمندی یا شخصی نسبت می دهند ولی همان اکسیر مذکور ، برای یک یا دو نوع بیماری مناسب بوده مثل داروی سرما خوردگی و امثالهم . 

دلیل ، بسیار واضح است اگر کمی با سیستم مولکولی بدن و سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماری ها آشنا باشیم به خوبی درک میکنیم چرا تاکنون اکسیر ساخته نشده . ما هیچ دارویی نداریم که خوب مطلق باشد و داروها علاوه بر رفع بیماری از بدن ، خود منشا برخی دیگر از بیماری ها هستند  

پس با این تفاسیر هیچ دارو و اکسیری نداریم که قسمتهایی از بدن در مقابل آن مبارزه نکند . از لحاظ علمی تولید اکسیر جاودانگی یعنی دروغ .

ولی اکسیر سردرد داریم اکسیر چشم داریم ، در قسمتهایی از بدن که ضعفی مشاهده میشود دارویی خاص همان قسمت تولید میشده و چون بازدهی خوبی برای آن قسمت داشته به آن اکسیر میگفتند مثلا اکسیر رشد مو .

نکته دیگر اینجاست اگر شخصی اکسیر داشته پس چطور مرده و از دنیا رفته ، چرا خودش مصرف نکرده و جاودانه نشده .

در تبلیغی خواندم اکسیر اصل ، یافت شده در مفبره ای باستانی ، با قیمت مناسب .....حال اگر آن فرد متوفی اکسیر داشته پس چطور خودش استفاده نکرده .

بخور ( بوخور )  هم همینطور است برخی دوستان می گویند بخور اصل که وقتی استفاده کنید شیاطین و اهریمن کنار میرود و شما گنجینه را میبینید . تضمین میکنم اگر به آزمایشگاه مورد تایید عموم ، ببرید و بگویید آنرا تجزیه و تفکیک کند به شما می گوید فلان درصد آمفتامین ( همان محتویات شیشه که توهم آور است ) دارد  و مردم با استفاده آن دچار توهم می شوند و در توهم خود اهریمنان را نابود میکنند . 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: اکسیر اعظم چیست گنج هاطلسم هاتوهمات

تاريخ : 28 / 5 / 1395 | | نویسنده : کوروش |

dafinehyaban

نشانه آخر در تشخیص مقبره ها ، نشانه آخر در تشخیص قبور مهم ، نشانه آخر در تشخیص چاه ها ، نشانه آخر در قلعه ها و تپه ها ، نشانه آخر در دفینه ای که به قصد دفینه و پس انداز قرار داده شده ، نشانه آخر در .......

آخرین نشانه به محل کاوش شما و همچنین نوع دفینه ای که به دنبال آن هستید متفاوت است .

از مقبره ها شروع می کنیم . نشانه آخر مقابر ، بستگی به زمان و دوره تدفین و همچنین ، مکانی که شما در آن قرار گرفته اید دارد . به این مفهوم که ، در زمینهای صخره ای و کوهستانی غرب و شمال غرب نوع خاصی از مقابر ساخته می شده که به تناسب آن نشانه های آخر خاص خود را داشته و در دشت های جنوب و جنوب غربی ، نوعی دیگر ، با علایمی دیگر به چشم میخورد . در شرق کشور نیز به همین ترتیب می باشد .

مقبره ها در دو نوع کلی ساخته می شدند یا درون کوه و دامنه کوه ، یعنی بالاتر از سطح زمین ، و یا در زیر سطح زمین ساخته می شدند . از آنجا که طبق اعتقادات ، این مقبره ها باید 12000 سال ( در تدفین ها به طور کامل توضیح داده میشود ) دوام بیاورد ساختار بسیار مستحکمی دارند بالاخص مقابر کنده شده در کوه ها .

مقبره هایی که در بالای سطح زمین است نیز خود دو نوع درب دارند . یا در دل صخره ها دربی همرنگ صخره های مجاور دارند که با ساروجی همرنگ پلمپ شده اند و یا درب ورودی آن در زیر خاک مدفون است .

آن دسته که دربی بر دل صخره دارند بسیار راحت تر از دسته دومی ، قابل تشخیص هستند . این مقابر دارای علایم و نمادهای حیوانی هستند و علایم آن تا شعاع یک متری ادامه دارد فقط باید چشمی کاوشگر داشت تا به نتیجه رسید . جوغن بزرگ و هوا کش از مشخصه های قابل تشخیص هستند . معمولا با این دسته از مقابر ، هیچ مشکلی نخواهید داشت زیرا در امتداد نگاه نمادهای حیوانی هستند و چیدمانی مشخص دارند.

دسته دوم از مقابر روی سطح زمین ، آن دسته از مقابرند که یا به علت شسته شدن خاک از ارتفاعات و رسوب بر روی درب مقبره ، قابل تشخیص نیستند و یا درب آن به صورت مخفی در زیر خاک قرار دارد . این دسته از مقابر نیز با کمی دقت ، قابل رمز گشایی است . این دسته نیز مانند دسته اول ، دارای نماد حیوانی هستند و این علایم تا یک متری آن ادامه دارد دقیقا به مانند دسته اول ، دارای هواکش و بعضا جوغن یا اسکنه هستند فقط درب آن قابل رویت نیست . نکته اصلی اینجاست : شما تا یکی دو متری درب با استفاده از علایم ابتدایی آمده اید حال نمی دانید کجا درب ورودی است و از آنجا که درب این مقابر ، بسیار مهم است ( زیرا از طریق سقف و یا کناره ها ، قابل نفوذ نیستند ) کاوش شما متوقف میشود . 

نشانه های درب آن چیست ؟ نشست بی دلیل زمین در شعاع یک یا دو متری ، بر آمدگی بی دلی در شعاع دو متری ، خاک دستی و روشن تر از محل ، سنگی قابل جابجایی که نیمی از آن داخل زمین است ، سنگ های کبود رنگ که با سنگ های منطقه همخوانی ندارد ، بوته هایی که در جهت جریان باد به طور کلی خم شده و ریشه سستی دارند ، بوته های روشن تر از بقیه محل ها و تردد موشهای سفید بزرگ و خاکستری روشن بزرگ و  ..... اینها همه نشانه های عمومی درب هستند ولی از همه مهمتر ....

در باستان ، رسمی وجود داشته که بسیار قوی جریان داشته و اجرا میشده که برای جویندگان راه گشاست . 

برای تمامی مقابر ، تاکید میکنم تمامی مقابر ، مکانی می ساختند یا مکانی انتخاب می کردند که بتوانند مراسم مذهبی را اجرا کنند . در این مراسم ها فضایی برای آتش روشن کردن به جهت نور ( مثل جوغنهای افقی ) و فضایی برای تجمع و دعا کردن باید باشد . یک نکته که کمتر به آن پرداخته می شود این است که ایرانیان این مراسم را در حضور نمادها و در جلوی رویت نمادهای مقدس انجام می دادند . یعنی اگر یک مقبره ای که درب آن باز شده باشد را بیابید و در جلوی ورودی به طوری که کمر شما به سمت داخل مقبره باشد متوجه خواهید شد که تمامی عناصر موجود در اطراف ، به گونه ای چیده شده اند که انگار در حال نگاهبانی و یا رویت درب ورود هستند . نمادها در حال نگهبانی یا رویت مقبره هستند . همانجا یعنی جلوی درب ورودی مکانی بوده که فرد مذهبی آن دوران ، قرار میگرفته و مشغول دعا خواندن و تحویل دادن روح فرد متوفی به خدایان میشده است . پس به راحتی میتوان از این ترفند استفاده کرد تا درب ورودی را یافت . فرض کنید شما از مقبره بیرون آمدید بهترین منظره برای شما کجاست و یا بهترین نقطه برای نگهبانی دادن نمادها و رویت نمادها ، کجاست زیرا همه نمادها و عناصر موجود به سمت درب ورود نشانه رفته اند حتی چیدمان سنگها و تراش خوردن سنگها بی دلیل صورت نگرفته است . برای درب ورودی فاصله ای کمتر از 5 متر با خود مقبره در نظر بگیرید . مقابر عمدتا تونلهای طولانی ندارند . تونلهای طولانی ، مختص دفینه زاغه و یا غار هاست که معمولا در جلوی درب آنها نگهبان و یا خود سازندگان غار دفن شده اند.

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: نشانه آخر در تشخیص مقبره ها گنج هاکارشناسی آثار باستانی

تاريخ : 28 / 5 / 1395 | | نویسنده : کوروش |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب تریلر فیلم
  • وب ساح
  • وب احسان
  • وب باشگاه خبرنگاران